top of page

DigiBrokastis - Kā noturēties virs ūdens biznesā?


Uzņēmums digitālā vidē dzīvo savu dzīvi. Ja desmitgadi atpakaļ lielākā nozīme bija word-of-mouth marketing un uzņēmuma mājaslapa internetā pildīja informatīvu funkciju, tad šodien daudz kas ir mainījies. Protams, word-of-mouth mārketinga nozīme nebūt nav samazinājusies, bet būtiski ir apzināties, ka aiz katra profila vai mājaslapas apmeklējuma atrodas reāla persona, kas, iespējams, ir Jūsu mērķauditorija, līdz ar to ir jāatrod īstais veids kā šo cilvēku patiesi uzrunāt un veidot attiecības, kas rezultātā būtu apbusēji labvēlīgas un produktīvas.

Vadošais vidēja un augstāka līmeņa vadītāju apmācību uzņēmums TopLeader sadarbība ar profesionāla digitālā mārketinga apmācības uzņēmuma Digital Journey, Egilu Boitmani un digitālas komunikācijas jomas profesionāļiem piedāvā Latvijas digitalizēšanas ik mēneša tikšanās – DIGI BROKASTIS.

25. janvārī mūsu divi īpašie viesi būs supercilvēki no veiksmīgiem uzņēmumiem. Jāatzīst, ka klātienē būs iespēja salīdzināt stratēģijas jaunu uzņēmumu darbībā, un paraudzīties, cik liela nozīme ir iepriekšējai stratēģijas pieredzei, strādājot liela uzņēmuma stratēģijas plānošanā. Prezentāciju laikā uzzināsi:

- Kā izvēlēties sava biznesa mediju kanālus; - Kā labāk pieņemt stratēģiski svarīgus lēmumus; - Un kādi ir bijuši īpašo viesu stratēģiski svarīgākie soļi pagājušā gada laikā.

BROKASTU EKSPERTI:


Edgars Petersons - Stratēģiskais plānotājs un partneris "The Weekend" stratēģiskā un radošā aģentūra. 9 gadu pieredze reklāmas un mārketinga konsultācijās, strādājot vadošajās Latvijas reklāmas aģentūrās.


Solvita Kostjukova - Vairāku inovatīvu uzņēmumu līdzīpašniece un jaunu uzņēmumu attīstības specialists.

Jūs sagaida: gardas brokastis, izcila kompānija, pieredze, idejas un daudz praktisku ieteikumu.

Digi brokastīs gaidām – uzņēmumu vadītājus, personāla vadītājus, mārketinga un komunikācijas speciālistus, kā arī privātpersonas ar vai bez iepriekšējas pieredzes digitālā mārketinga jomā.

DALĪBAS NOSACĪJUMI

Kluba tikšanās notiks 25. janvārī no plkst. 10:00 līdz plkst. 12:00, kafejnīcā "Buberts"Dzirnavu 15, Rīga,

Dalības maksa

  • ​Vienas reizes tikšanās – 49 EUR + PVN

Aktuāli
Jaunākie raksti
Rakstu arhīvs
Meklēt pēc atslēgvārdiem
bottom of page