top of page

Efektīva darbinieku novērtēšanas sistēma


19. oktobrī aicinām personāla vadītājus un uzņēmuma augstākas vadības pārstāvjus uz TopLeader ikmēneša personāla vadītāju tikšanos, kuras ietvaros runāsim par darbinieku novērtēšanas sistēmas izveidi, tās pozitīvo pieredzi, šī brīža izaicinājumiem un par virzieniem nākotnes uzlabošanā. Šī ir lieliska iespēja dalīties gan ar savu pieredzi, kā arī uzzināt par citu uzņēmumu pieredzi. Būs iespēja iepazīties ar vērtīgiem piemēriem un arī kopā rast risinājumu idejas Jūsu organizācijas grūtībām.

Ar personisko pieredzi mūsu diskusijā dalīsies:

Finanšu ministrijas Personāla nodaļas vadītāja Mārīte Krišāne, kura pastāstīs par darbinieku sistēmas novērtēšanas izveidi un kā tā ir kļuvusi par ministrijas ikdienas darba sastāvdaļu.

Gatis Ulinskis Šveices Institut für Biostruktur-Analysen AG Baltijas pārstāvniecības vadītājs un sertificēts Structogram® un Triogram® neiropsiholoģijas Master treneris dalīsies savā pieredzē par to kā iegūt novērtējumu, kas veicina personāla attīstību un palīdz sasniegt labāk un vieglāk rezultātu vadītājiem.

Personāla vadītāju tikšanās ir platforma pieredzes apmaiņai, kur valda ļoti pozitīva un brīva atmosfēra. Katrs no dalībniekiem varēs iegūt sev vērtīgas atziņas, saprast kas notiek citos uzņēmumos, kā arī padalīties ar savu pieredzi tādējādi veicinot savu personisko un uzņēmuma attīstību.

Programma:

• Gardas brokastis; • Mārītes Krišānes (Finanšu Ministrija) pieredze; • Dalībnieki no dažādiem Latvijas uzņēmumiem - privātā un valsts sektora; • Pieredzes apmaiņa neformālā gaisotnē.

*Vietu skaits ir ierobežots līdz 18 dalībniekiem! Dalības nosacījumi

Tikšanās notiek 19. Oktobrī Radisson Blu Daugava (Kuģu iela 24, Rīgā) no plkst. 10:00 līdz plkst. 12:00.

Dalības maksa

• Kluba biedriem – bezmaksas (vairāk par klubu) • Viena tikšanās reize – 50 EUR + PVN • Gada dalība (6 tikšanās + 1 Ziemassvētku vakara balle) – 330 EUR + PVN

Ja vēlies kļūt par daļu no mūsu ikmēneša tikšanās reizēm, spied “Pieteikties” vai arī raksti mums e-pastu uz info@topleader.lv ar nosaukumu “Pieteikums – kluba ikmēneša tikšanās”.

Aktuāli
Jaunākie raksti
Rakstu arhīvs
Meklēt pēc atslēgvārdiem
bottom of page