top of page

Personāla vadība kā vadītāja/u attīstības partneris


22. februārī aicinām ņemt dalību Personāla vadītāju kluba tikšanās, kura laikā neformālā un brīvā gaisotnē dalīsimies pieredzē par svarīgu personāla vadības funkciju – darbinieku attīstību un fokusēsimies uz jaunu vadītāju attīstību.

2 stundu laikā gūsim vērtīgu praktisku ieskatu, sapazīsimies, ka arī garšīgi un veselīgi paēdīsim brokastis foršā un profesionālā kompānijā.

Tikšanās laikā pieskarsimies:

  • Kā personāla vadība var palīdzēt vadītājiem augt ?

  • Kā pēc tas ir svarīgi ?

  • Veiksmīgie un “izglītojošie” piemēri iz biznesa dzīves;

  • “Tips & Tricks” kā izveidot un iedzīvināt veiksmīgu vadītāju attīstīšanas sistēmu;

  • Vadītāju skats, atsauksmes un atgriezeniska saite

Kopā ar mums

Signe Enkuzena, kurai ir bagāta 12 gadu, pieredze dinamiskā personāla vadītājas un direktores darbā gan Latvijas, gan starptautiskos uzņēmumos.

Arta Biruma ļoti vispusīga pieredze personāla vadībā un vadītājas loma, ka arī pieredze darbinieku attīstības sistēmas izveidē.

Dalības nosacījumi

Tikšanās notiek 22. februārī Radisson Blu Daugava (Kuģu iela 24, Rīgā) no plkst. 10:00 līdz plkst. 12:00. (ir iespējams bezmaksas novietot mašīnu viesnīcas autostāvvietā)

Dalības maksa

49 EUR + PVN

Ja vēlies pieteikties februāra kluba tikšanās reizei, spied “Pieteikties” vai arī raksti mums e-pastu uz info@topleader.lv ar nosaukumu “Pieteikums – Personāla vadība kā vadītāja/u attīstības palīgs”.

Aktuāli
Jaunākie raksti
Rakstu arhīvs
Meklēt pēc atslēgvārdiem
bottom of page